Det är enkelt

Behandla olika fotbesvär med en och samma produkt. På ett enkelt sätt.

Det är enkelt

Behandla olika fotbesvär med en och samma produkt. På ett enkelt sätt.

1 Gång per dag
1 Veckas behandling
2 Pumptryck/fot

Behandla torra fötter, torra naglar, liktorn (liktå), liktornar och hälsprickor (spruckna hälar) med en och samma produkt!

När och hur används Footmender All in One och Footmender All in One Diabetic?

En gång per dag

Behandla din fot eller dina fötter en gång per dag

I en vecka

Behandla som regel i en vecka. Vid mycket svåra besvär i upp till tre veckor.

Två pumptryckningar per fot

Dosera två pumptryckningar per fot

Vi rekommenderar att man som regel behandlar hela foten även om man upplever att man kanske har mest problem med t ex hälsprickor eller en liktorn. Oftast har man flera problem samtidigt och nästan alltid i kombination med torra fötter. Smörj in under minst en minut och av praktiska skäl helst på kvällen. Efter behandling bör man låta det torka in helt.

Redan efter första behandlingstillfället sker en synlig förbättring, resultatet av behandlingen blir sedan bättre för varje dag man behandlar sig. Behandlingstidens längd är beroende av hur svåra besvären är när man startar behandlingskuren, samt vilken grad av utläkning som eftersträvas. När man uppnått önskat resultat rekommenderar vi att man övergår till underhållsbehandling och på så vis kan det goda resultatet upprätthållas.

Underhållsbehandling

Har man omfattande problem bör man starta behandlingen som en kur enligt ovan för att läka ut besvären helt. När kuren är avslutad bör man, för att bibehålla det goda resultatet, låta behandlingen övergå i en så kallad underhållsbehandling. Utan underhållsbehandling riskerar man att besvären successivt återkommer. Lämpligt behandlingsintervall är en till två gånger per vecka och fot. En gång är bättre än ingen gång!

Första gången pumpen används

Pumpa det antal gånger som krävs för att innehållet skall komma fram, som regel krävs cirka 5-10 pumptryckningar.

Att tänka på

Man bör undvika skor med öppen häl samt använda strumpor och bekväma skor som ger stöd åt foten. Har man ett arbete där man står mycket bör man försöka variera sin arbetsställning. För överviktiga personer kan problemen förbättras genom att försöka gå ner i vikt. För att undvika problem med torr hud, förhårdnader och hälsprickor var noggrann med din underhållsbehandling.