Ersätter fotbad

Footmender All in One och Footmender All in One Diabetic ersätter också det klassiska fotbadet.

Footmender All in One och Footmender All in One Diabetic ersätter också det klassiska fotbadet.

Behandling med fotbad

Behandling med fotbad är som regel en del i ett större behandlingsprogram för att komma tillrätta med t ex torra fötter och förhårdnader. Övriga komponenter i behandlingen är ofta fotfil, fotsocka och olika sorters krämer. Varje komponent i behandlingsprogrammet har sin egen funktion (i korthet; fotbad: mjukgör, fotfilen: tar bort död hud, fotsockor: tar bort död hud, befintliga krämer: mjukgör och/eller fuktighetsbevarar). Behandling med fotbad är endast en symptomlindrande behandling som inte behandlar orsakerna till besvären.

Varför behandla sig med Footmender All in One eller Footmender All in One Diabetic?

Nya Footmender och Footmender Diabetic har alla dessa funktioner i en och samma produkt och behandlar orsakerna till dina problem. Därutöver stabiliseras hudcellernas omsättning.

Med nya patenterade Footmender och Footmender Diabetic kan man behandla, inte bara ett fotbesvär, utan alla de problem man ofta har samtidigt t ex torra fötter, torra naglar, förhårdnader, liktornar och hälsprickor.

Med nya Footmender och Footmender Diabetic blir behandlingen mycket enklare och mindre kostsam. Detta eftersom Footmender och Footmender Diabetic ersätter fotbad, fotfil, fotsockor och en rad olika krämer och där man kan behandla alla de vanligaste problemen med en och samma produkt.

Vill man fortsätta med sina fotbad för att det är behagligt och en skön avkopplande stund går detta naturligtvis alldeles utmärkt.