Ersätter fotfil

Footmender ersätter en rad traditionella behandlingar. Fotfilen är en av dem.

Footmender ersätter en rad traditionella behandlingar. Fotfilen är en av dem.

Behandling med fotfil
Behandling med fotfil är som regel en del i ett större behandlingsprogram för att komma tillrätta med t ex torra fötter och förhårdnader. Övriga komponenter i behandlingen är ofta fotbad, fotsocka och olika sorters krämer. Varje komponent i behandlingsprogrammet har sin egen funktion(i korthet; fotbad-mjukgör, fotfilen – tar bort död hud, fotsockor-tar bort död hud, befintliga krämer – mjukgör och/eller fuktighetsbevarar). Behandling med fotfil är endast en symptomlindrande behandling som inte behandlar orsakerna till besvären.

Varför behandla sig med Footmender?
Nya Footmender har alla dessa funktioner i en och samma produkt och behandlar orsakerna till dina problem. Därutöver stabiliseras och stimuleras hudcellernas omsättning.

Med nya patenterade Footmender kan man behandla, inte bara ett fotbesvär, utan alla de problem man ofta har samtidigt t ex torra fötter, torra naglar, förhårdnader, liktornar och hälsprickor.

Med nya Footmender blir behandlingen mycket enklare och mindre kostsam. Detta eftersom Footmender ersätter fotbad, fotfil, fotsockor och en rad olika krämer och där man kan behandla alla de vanligaste problemen med en och samma produkt.