Hälsprickor

Kom till rätta med dina hälsprickor på ett enkelt sätt. En gång per dag i en vecka. Två pumptryck per fot.

Kom till rätta med dina hälsprickor på ett enkelt sätt. En gång per dag i en vecka. Två pumptryck per fot.

Vad är hälsprickor / spruckna hälar?

Hälsprickor uppstår när huden kring hälen spricker. Hälsprickor är ett mycket vanligt problem och drabbar både kvinnor och män i alla åldrar.

Vad beror det på?

Vi utsätter våra fötter för en rad olika påfrestningar i form av att vi står, går, sportar och inte alltid använder bekväma och sköna skor. Om huden på fötterna dessutom är torr och därför mindre elastisk uppstår lätt hälsprickor när huden inte kan stäckas ut så att hälen kan breddas något när den utsätts för tryck och påfrestningar.

Hur har man tidigare behandlat dessa problem?

En vanlig behandlingsrekommendation har varit att tvätta fötterna noga varje dag och/eller använda fotbad regelbundet, fila fötterna och smörja in dem med mjukgörande och återfuktande kräm. För att förebygga uppkomsten av hälsprickor rekommenderas att byta strumpor varje dag, använda bekväma skor utan öppen häl och variera arbetsställningen (undvik att stå under långa perioder).

Varför skall man istället behandla sig med nya Footmender All in One eller Footmender All in One Diabetic?

Nya Footmender och Footmender Diabetic ersätter såväl fotbad, fotfil, fotsockor som en rad olika krämer. Detta eftersom Footmender och Footmender Diabetic innehåller alla dessa funktioner/verkningsmekanismer i en och samma produkt. Behandlingen blir då väsentligt enklare och mindre kostsam.

Footmender är en ny unik och patenterad produkt för behandling av torra fötter, torra naglar, förhårdnader, liktornar och hälsprickor (spruckna hälar). Om du behandlar dina hälsprickor med Footmender kan du samtidigt behandla t ex torra fötter, torra naglar, förhårdnader, liktorn (liktå), liktornar som man ofta har i samband med hälsprickor.

Du behöver bara behandla dig en gång om dagen och Footmenders patenterade airlesspump möjliggör exakt dosering. Man märker effekt redan inom ett par dagar, ofta redan efter första behandlingen.